diumenge, 13 de maig de 2012

L'experiència de la Maitane, una valenta que es va decidir a preparar amb CIMS una mitja marató de muntanya, sense haver tingut anteriorment experiències en el món de la cursa a peu:

"La cursa va estar molt xula i també molt, molt dura ( a partir km 13). Els primers 12 km, els vam fer a bon ritme i mantenint energia encara. Però, va ser començar les pujades més fortes que vam dir; això qui ho puja? I vam optar per fer-les caminant però a bon ritme, encara que em costava molt. 
Va ser un dia genial encara que va passar tot molt ràpid, saps? Tants mesos pensant en la prova, tants mesos preparant-la...i durant la cursa teniem la sensació de que tot passava molt ràpid, no es va fer gens llarga de temps o pessada, no! De seguida venien els km i sense adornar-nos el km 21 ( el pitjor del món, quan ja penses que estàs i has de pujar cap a dalt per arribar al poble). Ah! La baixada tant esperada, un camí estret ple de pedres soltes amontonades en general que transcurria al voltant del barranc va ser increíble. No podies parar! Vaig fer tot allò que vaig aprendre en aquella classe tant experimental i pràctica un dia qualsevol en una muntanya! Va funcionar, de veritat! I quina adrenalinaaaaaaaaaaaaa! Anava al davant!

Moltes gràcies per tot el suport moral i físic que m´heu donat durant aquests mesos!!!"

D'ella hem après, que si un vol, pot!!!!La Maitane ens ho ha demostrat!!

Gràcies per confiar en nosaltres!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada